Direct naar content

Vacature Proactieve Cloud Engineer/Developer

Vind jij het leuk om in een klein betrokken IT-team mee te werken aan de ontwikkeling en beheer van online tools? Geniet je van afwisselend werk binnen een organisatie met een maatschappelijke opgave? Kent Microsoft Azure Platform voor jou weinig verrassingen en heb je ook nog een breder oog voor IT? Ben jij die fijne aanvulling in ons multidisciplinaire team? Dan is het Nibud op zoek naar jou.

Jouw functie

Als developer werk je aan de ontwikkeling van onze webapplicaties (online tools) en zorg je voor de integratie van de front-end met de backend. Je affiniteit ligt bij de C# backend, maar je kunt ook uit de voeten met Angular front-end code als dat nodig is. Het principe “you build it, you run it” heb je hoog in het vaandel staan. Je werkt mee aan nieuwe functionaliteiten voor onze online tools. Je houdt je bezig met het schrijven, testen en debuggen van code. Je gaat bijdragen aan de continue verbetering van onze development processen.

Daarnaast draag je bij aan de beveiliging van onze applicaties en de data die daarin worden verwerkt. Je vindt het leuk om met diverse collega’s te sparren over wat de software moet doen en denkt mee met de verdere ontwikkeling van onze applicaties.

Het Nibud

Geld raakt iedereen. Bij het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting weten we dat als geen ander. Onze droom is een Nederland zonder geldproblemen, waarbij iedereen kan rondkomen, nu en in de toekomst.

Al meer dan 40 jaar is het Nibud hét onafhankelijk kennis- en adviescentrum op het gebied van huishoudfinanciën in Nederland. Daarvoor doen we veel onderzoek. Met de uitkomsten daarvan ontwikkelen we adviezen waarmee we de positie van consumenten willen verbeteren en onze partners ondersteunen. Daarnaast ontwikkelen en publiceren we online tools. Hiermee kunnen consumenten bijvoorbeeld uitrekenen wat meer of minder werken voor hun inkomen betekent.

Jouw profiel

 • Je bent enthousiast en hebt doorzettingsvermogen;
 • Werkervaring als backend developer (C#, .Net) is een pré, maar starters worden ook gevraagd om te solliciteren;
 • Goede kennis van Microsoft Azure Platform;
 • Je bent bekend met Azure Pipelines;
 • Je kunt bijspringen bij de front-end (Typescript Angular);
 • Je bent een teamspeler en kan je team ondersteunen en uitdagen;
 • Je bent bereid om te leren;
 • Je bent oplossingsgericht en flexibel;
 • Je kunt goed samenwerken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;

Je wilt deze baan omdat je oog hebt voor kwaliteit en houdt van digitale vraagstukken, slimme oplossingen, maatwerk en leuke collega’s op een hybride werkplek in Utrecht. En dat alles bij een organisatie met een maatschappelijke opgave.

Wij bieden jou

 • Een jaarcontract voor 36 uur per week, met zicht op een vaste aanstelling.
 • Een salaris in schaal 9 van de cao Sociaal Werk, afhankelijk van opleiding en ervaring min. €2.836,00 – max. €4.445,00 bruto bij 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget.
 • Een informele werksfeer met gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Regelmatig ondernemen we gezamenlijke uiteenlopende activiteiten, geïnitieerd en geregeld door collega’s.
 • Een prachtig nieuw ingericht hybride kantoor, waar je collega’s kunt ontmoeten en waar het heel prettig werken is.
 • De mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden (in overleg), met een passende thuiswerkvergoeding.
 • NS-Businesscard.

Is dit jouw uitdaging?

Als je denkt dat deze functie je op het lijf geschreven is, dan vragen we je voor donderdag 7 juni 2023 te reageren. Stuur dan je motivatiebrief en cv via de sollicitatieknop.

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Ezra Bos (06-31779449). Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Stuur deze dan naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Leer het Nibud alvast kennen

Deze content is beschikbaar na het accepteren van de cookies.

Neem contact op

Ezra Bos

Hoofd Communicatie