Direct naar content

Geldplan Studie (klein)kinderen

Tool

Veel ouders en grootouders willen graag een financiële bijdrage leveren aan de studie van hun (klein)kinderen later. Het Geldplan Studie (klein)kinderen is een rekentool die je helpt een spaarbedrag te bepalen en die inzicht biedt in het verwachte resultaat.

Voor wie?

Het Geldplan is er voor alle ouders en grootouders die willen sparen of beleggen en zo willen meebetalen aan de studie van hun (klein)kinderen.

Je kunt gratis en anoniem gebruik maken van het Geldplan. Bepaal welk bedrag je opzij wil en kan zetten. En zie wat het jou oplevert bij sparen en/of beleggen.

Hoe werkt het?

Het Geldplan Studie (klein)kinderen is eenvoudig in te vullen. Waar nodig staat een toelichting. Mocht je een bepaald bedrag niet precies weten, dan kun je eerst een inschatting maken en later nog eens terugkomen om het precieze bedrag in te vullen.

Bepaal welk bedrag je opzij wil en kan zetten. En zie wat het je oplevert bij sparen en/of beleggen. Je kunt het resultaat opslaan en printen, ook tussentijds. Dit overzicht helpt je bij je keuze of bij de voorbereiding van een gesprek met een adviseur.

Startpunt Geldzaken

Samen met Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en de stichting van financiële planners FFP heeft het Nibud Startpunt Geldzaken opgericht. Zo is de kennis gebundeld op het gebied van budgetteren & besparen, huis & hypotheek, sparen & beleggen en ten aanzien van pensioen & financiële planning.