Direct naar content

Geldplan ZZP

Tool

Ben of word je zzp’er, dan vragen geldzaken extra aandacht. Met het Geldplan ZZP volg je een stappenplan waarmee je systematisch en doelgericht je geldzaken in beeld brengt. Zo vergroot je de kans op succes als ondernemer.

Je ziet welke financiële risico’s er zijn en hoe je de kans op problemen kleiner kunt maken. Ook helpt het Geldplan je aan belangrijke zaken te denken die je moet regelen.

Voor wie?

Het Geldplan ZZP is geschikt voor iedereen die als zzp’er werkt, of dat van plan is.

Hoe werkt het?

Je kunt gratis en anoniem gebruik maken van het Geldplan ZZP. Beantwoord in 5 – 10 minuten vragen over je situatie, en er verschijnt een persoonlijk actieplan. Een actieplan met heel concrete stappen, die het gemakkelijk maken om de stappen ook echt uit te voeren.

Startpunt Geldzaken

Het Geldplan ZZP is onderdeel van Startpunt Geldzaken. Samen met Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en de stichting van financiële planners FFP heeft het Nibud Startpunt Geldzaken opgericht. Zo is de kennis gebundeld op het gebied van budgetteren & besparen, huis & hypotheek, sparen & beleggen en ten aanzien van pensioen & financiële planning.