Direct naar content

Geldplan ZZP

Tool

Ben of word je zzp’er, dan vragen geldzaken extra aandacht. Met het Geldplan ZZP volg je een stappenplan waarmee je systematisch en doelgericht je geldzaken in beeld brengt. Zo vergroot je de kans op succes als ondernemer.

Je ziet welke financiële risico´ s er zijn, hoe je de kans op problemen kleiner kunt maken en het Geldplan helpt je aan belangrijke zaken te denken die je moet regelen.

Voor wie?

Het Geldplan ZZP is geschikt voor iedereen die als zzp’er werkt, of dat van plan is.

Je kunt gratis en anoniem gebruik maken van het geldplan ZZP. Beantwoord in 5 – 10 minuten vragen over je situatie, en er verschijnt een persoonlijk actieplan. Een actieplan met heel concrete stappen, die het gemakkelijk maken om de stappen ook echt uit te voeren.

Hoe werkt het?

Het Geldplan ZZP is eenvoudig in te vullen en gratis. Waar nodig staat een toelichting. In het Geldplan ZZP beantwoord je -anoniem – vragen over je onderneming, leefsituatie, administratie, inkomenssituatie en reserves. Op basis daarvan je zie je welke financiële risico’s je loopt en welke acties je daarop kunt ondernemen. Je krijgt een stappenplan met concrete tips.

Startpunt Geldzaken

Samen met Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en de stichting van financiële planners FFP heeft het Nibud Startpunt Geldzaken opgericht. Zo is de kennis gebundeld op het gebied van budgetteren & besparen, huis & hypotheek, sparen & beleggen en ten aanzien van pensioen & financiële planning.