Direct naar content

Geldplan Werkloosheid

Tool

Werkloos worden betekent meestal een flinke terugval in inkomsten. het Geldplan Werkloosheid helpt je om grip te krijgen op de nieuwe situatie en je inkomsten en uitgaven in balans te brengen. Zo voorkom je geldproblemen.

Om geldproblemen te voorkomen helpt het om overzicht te krijgen op je situatie. Het geldplan Werkloosheid biedt je dat overzicht. Ook krijg je inzicht in hoe je inkomsten kunt vergroten en op uitgaven kunt besparen als dat nodig is.

Voor wie?

Het Geldplan Werkloosheid is geschikt voor mensen die werkloos dreigen te worden, of al werkloos zijn.

Hoe werkt het?

Het Geldplan Werkloosheid is makkelijk in te vullen en anoniem. Waar nodig staat een toelichting. Beantwoord enkele vragen over je persoonlijke situatie. Op basis daarvan zie je wat je huidige inkomsten en uitgaven zijn, en wat jouw inkomsten en uitgaven na werkloosheid zijn. Ook vind je aanwijzingen om je inkomsten en uitgaven – opnieuw – in balans te krijgen. Je kunt met een concreet stappenplan aan de slag.

Startpunt Geldzaken

Het Geldplan Werkloosheid is een tool van Startpunt Geldzaken. Samen met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de stichting van financiële planners FFP heeft het Nibud Startpunt Geldzaken ingericht. Zo is de kennis gebundeld op het gebied van budgetteren & besparen, huis & hypotheek, sparen & beleggen en pensioen & financiële planning.