Direct naar content

Aan de slag met je geldzaken

Tool

Steeds meer Nederlanders hebben moeite met rondkomen. Geldt dat ook voor jou? Volg dan online de nieuwe Nibud-training Aan de slag met je geldzaken. Met deze training ga je zelf aan de slag om je geldzaken op orde te krijgen én te houden. Met veel informatie, handige tips, tools en tests over jouw situatie krijg en houd je grip op je geld.

De training Aan de slag met je geldzaken is gratis beschikbaar tot en met 31 maart 2023.

Wat krijg je?

 • Online training vanuit huis
 • Deelname is gratis
 • 5 modules
 • Korte lessen
 • Jij bepaalt wat je wilt leren
 • Op je eigen tempo

De training bestaat uit 5 modules

 1. Je administratie op orde
 2. Inzicht in je inkomsten
 3. Inzicht in je uitgaven
 4. Rondkomen
 5. Hoe nu verder?

Hoe werkt het?

Aan het begin van elke module beantwoord je enkele vragen. Op basis van jouw antwoorden geven we een advies en raden we je aan om 1, 2 of misschien wel alle lessen van de module te volgen. Of je dat doet, en wanneer, is helemaal aan jou. Je kunt de training altijd opslaan en weer verder gaan als je zin en tijd hebt. Let er dan wel op dat je op hetzelfde apparaat en in dezelfde browser werkt. Een account aanmaken is niet nodig.

De training Aan de slag met je geldzaken is gratis beschikbaar tot en met 31 maart 2023.

Gratis training onderdeel van campagne

Het zijn uitzonderlijke tijden. De hoge vaste lasten groeien mensen boven het hoofd en betalingsproblemen stapelen zich op. Daarom lanceert het Nibud voor heel Nederland de campagne Het leven weer betaalbaar, dat doen we met elkaar. De training Aan de slag met je geldzaken is daar een belangrijk onderdeel van. Want meer dan ooit vindt het Nibud het belangrijk om elkaar te steunen en elkaars kennis en kunde te delen.

Aan de slag met je geldzaken werd gemaakt door Hogeschool Utrecht en het Nibud. De training is tot en met 31 maart 2023 beschikbaar voor consumenten.

Hulp nodig?

Misschien heb je nog vragen over Aan de slag met je geldzaken. We helpen je zo snel mogelijk!