Een goed geldplan voor iedereen

Kies het geldplan dat bij u past

Een goed geldplan voor iedereen: dat is het motto van Startpunt Geldzaken. Daarom biedt Startpunt Geldzaken verschillende online geldplannen voor uiteenlopende situaties. Zo kiest iedereen het geldplan dat het beste bij hem past op dat moment.

Geldplan Beter rondkomen

Beter rondkomen

Dit geldplan is er speciaal voor huishoudens die de ene maand geld overhouden, en de andere maand geld tekort hebben. Het helpt om meer grip te krijgen en daarmee rust in de financiën.

Geldplan Kom uit de geldzorgen

Kom uit de geldzorgen

Mensen die elke maand geld tekort hebben kunnen met dit geldplan aan de slag. Het geeft inzicht in mogelijkheden om te besparen en helpt om dit ook echt te gaan doen.

Sparen, beleggen of aflossen

Geldplan Sparen, aflossen of beleggenHet geldplan Sparen, aflossen of beleggen begeleidt huishoudens die elke maand geld overhouden om buffers op te bouwen voor de korte en langere termijn.

Rondkomen met kinderen

Geldplan Rondkomen met kinderenHet geldplan Rondkomen met kinderen leidt ouders en hulpverleners naar tegemoetkomingen die voor huishoudens met kinderen beschikbaar zijn.

Studie (klein)kinderen

Geldplan Studie (klein)kinderenEen keuzehulp voor ouders en grootouders die geld apart kunnen zetten voor de studie van hun (klein)kind: welk bedrag kies je en waar moet je verder op letten?

Bijna 18

Het geldplan Bijna 18 is er voor jongeren en hun ouders en begeleiders, om te zien wat er geregeld moet worden voor de 18e verjaardag en wat er dan nog meer verandert.

Pensioen

Met het geldplan Pensioen checkt u grondig hoe u de risico’s op een ontoereikend pensioeninkomen kunt beperken.

ZZP

Met het geldplan ZZP kunnen zzp’ers zien welke risico’s er zijn, hun kans op succes vergroten en die op financiële problemen juist voorkomen.

Statushouders

Geldplan StatushoudersMet het geldplan Statushouders hebben statushouders en hun begeleiders een middel in handen dat inzicht geeft in het complexe Nederlandse systeem én dat hen helpt hun geldzaken in balans te houden of te krijgen.

Scheiden

Geldplan ScheidenHet geldplan Scheiden helpt de inkomsten en uitgaven na scheiding in beeld te krijgen, en wijst de weg naar het vergroten van inkomsten en het besparen op uitgaven.

Contact

Neem contact met ons op

Klik hier