Direct naar content

Nibud Oval Table

De Nibud Oval Table is een initiatief voor een selecte groep relaties uit de financiële wereld die Nibud-onderzoek ondersteunen. We organiseren voor deze relaties verschillende keren per jaar een bijeenkomst waarbij we ingaan op een specifiek onderwerp.

Wat doen we bij de Nibud Oval Table?

Tijdens de Nibud Oval Table spreken we onder meer over financiële educatie, de betaalbaarheid van wonen en de zelfredzaamheid van de consument op het gebied van huishoudfinanciën. Ook aan bod komen de invulling van de zorgplicht voor de financiële dienstverlener, ons pensioenstelsel en de irrationele financiële consument.

Het Nibud zorgt voor een inleiding door een deskundige, waarop een debat met de deelnemers volgt. De uitkomsten uit het debat nemen we mee in onze onderzoeken.

Inmiddels mogen wij de volgende partijen tot onze deelnemers rekenen: Volksbank, ABN Amro, ING Nederland, ASR, Rabobank, ALFAM Consumer Credit, Nationale Nederlanden, Independer, Pensioenfonds Metaal en Techniek, PME, ABP, BPF BOUW en PFZW.

De leden van de Nibud Oval Table komen jaarlijks gemiddeld twee keer bij elkaar. Wil je meer informatie over de Nibud Oval Table, of deelnemen met jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met het Nibud.

Meer weten over Nibud Oval Table?

Cora van Horssen

Hoofd kennisteam