Direct naar content

Drukbezochte online Nibud-cursus langer beschikbaar

nieuwsbericht
Gepubliceerd op:

Nederlanders gaan in deze financieel uitzonderlijke tijden op grote schaal aan de slag met hun geldzaken, merkt het Nibud. In vier maanden tijd is de nieuwe online Nibud-cursus Aan de slag met je geldzaken meer dan 11.000 keer gedaan. Om nog meer mensen te ondersteunen, stellen we de cursus langer beschikbaar – tot en met 30 juni.

Vrijwel allemaal merken we dagelijks hoeveel invloed de hoge inflatie heeft op ons geld. De hoge vaste lasten groeien veel mensen boven het hoofd. We vinden het nu, meer dan ooit, belangrijk om elkaar te steunen en onze kennis en kunde te delen. Daarom stelde het Nibud in november de cursus Aan de slag met je geldzaken gratis beschikbaar voor alle Nederlanders. In eerste instantie voor zes maanden, maar nu dus tot en met juni.

Inmiddels zijn veel mensen geholpen met de online cursus. Door de cursus kun je grip op je geldzaken krijgen, houden en verstevigen. Er zijn verschillende modules, bijvoorbeeld over je administratie, uitgaven en geld tekortkomen. Wil je liever hulp bij grip op geld krijgen, dan verwijzen we je naar je gemeente en vrijwilligersorganisaties.

Aan de slag met je geldzaken

Ga zelfstandig en anoniem aan de slag met deze online cursus van het Nibud. Zo krijg en houd je grip op je geldzaken met veel informatie en handige tips en tools.