Direct naar content

Nibud-tool helpt CSU-medewerkers

nieuwsbericht
Gepubliceerd op:

Medewerkers van schoonmaakbedrijf CSU kunnen met de Nibud WerkUrenBerekenaar zien wat meer of minder werken betekent voor hun financiële situatie. CSU ziet dat werknemers vaker zorgen hebben over hun financiën en bereid zijn om meer te werken. Tegelijkertijd zijn zij bang dat meer werken negatieve gevolgen heeft voor hun netto-inkomen.

“Met onze online rekentool krijgen de medewerkers van CSU een beter inzicht in de financiële impact van hun keuzes, waardoor ze goed doordachte beslissingen kunnen nemen voor een betere financiële gezondheid,” zegt Arjan Vliegenhart, directeur bij het Nibud. “De angst om bijvoorbeeld toeslagen kwijt te raken, weerhoudt mensen ervan om te kiezen voor meer uren werken. De WerkUrenBerekenaar rekent voor hen uit welk bedrag er onderaan de streep overblijft.”

CSU is de eerste schoonmaakorganisatie in Nederland die de WerkUrenBerekenaar in een doelgroep- en branchegerichte versie aan medewerkers aanbiedt. Het bedrijf begrijpt dat financiële zorgen stress kunnen veroorzaken. Met het inzetten van de WerkUrenBerekenaar kan CSU de financiële weerbaarheid van de werknemers verbeteren.

Interesse in de WerkUrenBerekenaar?

Arjen van der Vlies

Accountmanager Online tools en licenties