Direct naar content

Koningin Máxima spreekt op Nibud Jubileumcongres 2024

nieuwsbericht
Gepubliceerd op:

Hare Majesteit Koningin Máxima zal op 9 april a.s. spreken op het Nibud Jubileumcongres ‘Het leven betaalbaar’. Daarnaast gaat zij met een aantal Nibud-medewerkers en samenwerkingspartners in gesprek. Ook demissionair minister Carola Schouten komt en spreekt. Met de komst van de koningin en de minister is het programma compleet.

Koningin Máxima is erg betrokken bij het thema financiële gezondheid en financiële inclusie. ‘We vinden het fijn dat ze een inhoudelijke bijdrage levert aan ons congres,’ zegt directeur Arjan Vliegenthart. ‘Ze houdt zich veel bezig met de financiële vraagstukken die voor ons belangrijk zijn.’

Ook de aanwezigheid van demissionair minister Schouten is voor het Nibud van betekenis. ‘De inzet van Carola Schouten als minister van Armoedebeleid waarderen wij enorm, ook met haar komst naar ons congres zijn we heel blij,’ aldus Vliegenthart.

Het Nibud bestaat in 2024 45 jaar en viert dat met het jubileumcongres ‘Het leven betaalbaar’. Het congres vindt plaats op 9 april a.s. in het Mediaplaza in Utrecht. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Aanmelden kan via de congreswebsite.