Direct naar content

Thirza van der Lugt

Communicatieadviseur

Als communicatieadviseur ben ik constant bezig met me inleven in andere mensen. Wie zijn de mensen die we willen bereiken? Welke belangen hebben zij? En hoe stemmen wij onze boodschap daar op af?

Geld is voor veel mensen een lastig onderwerp om over te praten, terwijl het zo belangrijk is. Als ik met mijn werk bij het Nibud iets kan bijdragen aan het verlagen van die drempel, dan ben ik een gelukkig mens.

Geld is voor veel mensen een lastig onderwerp om over te praten, terwijl het zo belangrijk is.

Thirza van der Lugt

Optimalisatie is een belangrijk thema in mijn werk. Het Nibud is altijd in beweging en dan moet je jezelf dus altijd de vraag stellen ‘is dit de beste manier om onze boodschap over te brengen?’. Dat geeft ons ook de ruimte om te experimenteren met verschillende soorten van communiceren, wat ik erg leuk vind om te doen.

Ik houd van verhalen in alle vormen: op papier, op een scherm, in een theater of tussen mensen. Ik heb ervaring met zowel creatie als organisatie, en vul mijn dagen met het optimaal inzetten van de middelen die we hebben. Dat betekent zowel teksten schrijven voor de website, als het organiseren van congressen en andere evenementen.