Direct naar content

Sebastiaan Sollie

ERP specialist / Business analist

Als ERP specialist / Business analist zorg ik ervoor dat de hard- en software binnen het Nibud zo goed mogelijk kunnen worden gebruikt. Hierdoor kan het Nibud haar projecten optimaal uitvoeren en haar klanten zo goed mogelijk bedienen.

Daarnaast draag ik bij aan de ontwikkeling van softwaretoepassingen waarin de kennis van het Nibud wordt aangeboden. Dit kan zijn in de vorm van praktische rekentools of in het elektronisch beschikbaar stellen van onze data in de vorm van API’s. Met een API kunnen partners en klanten van Nibud de kennis van het Nibud beschikbaar maken in hun eigen software.

De tools die wij ontwikkelen sluiten zoveel mogelijk aan bij de actualiteit en moeten passen binnen de missie en visie van het Nibud. Daarbij gaan wij in toenemende mate samenwerking aan met andere partners.

Ik zorg er ook voor dat Nibud-medewerkers altijd de juiste tools, IT-inrichting en ondersteuning tot hun beschikking hebben waardoor ze hun werk goed kunnen doen.

Ik werk graag voor een organisatie die sociaal betrokken is.

Sebastiaan Sollie

Mijn drijfveren

Ik werk graag voor een organisatie die sociaal betrokken is bij de maatschappij en de maatschappij wil verbeteren. Ook hou ik me graag bezig met het thema financiën. In mijn functie heb ik de mogelijkheid om tools te maken die Nederlanders helpen met hun geldzaken. En om intern te werken aan procesoptimalisatie. Ik heb zo een directe positieve impact op het leven van veel Nederlanders, maar ook op het werkplezier van onze medewerkers.