Direct naar content

Martine Broere

Business developer opleidingen

Als business developer opleidingen ontwikkel ik voorstellen voor het opleidingsaanbod van het Nibud. Met onze opleidingen ondersteunen we professionals in het werkveld van ‘geld’ en ook aan de ondersteuning van consumenten bij het ‘grip houden op hun geld’. Is geld dan zo belangrijk? Nee, vind ik persoonlijk. Maar wél als je door te weinig geld in de problemen komt.

Het Nibud beschikt over een schat aan kennis op dit vlak. Ik vind het belangrijk dat deze kennis op een aantrekkelijke en toegankelijke manier beschikbaar komt voor professionals en consumenten. En hoe doe je dat? Aan de hand van praktische tools, voorlichtingsmateriaal en opleidingen.

Mijn drijfveer is het ontwikkelen van mensen en organisaties.

Martine Broere

Mijn drijfveer is het ontwikkelen van mensen en organisaties. Ik ben dan ook steeds op zoek naar leervragen, of het nu gaat over de professionalisering van je werk of het gebruik van je eigen portemonnee. Deze vragen vertalen we naar concreet leeraanbod. Denk aan workshops, online leren, trainingen, factsheets enzovoorts. Hierin komt de kennis en kunde van de onderzoekers en opleiders van het Nibud mooi samen.