Direct naar content

Lisa Salomons

Adviseur online communicatie

Als Adviseur online communicatie zorg ik samen met mijn communicatiecollega’s dat onze online informatie vindbaar, toegankelijk, actueel, toepasbaar en gebruiksvriendelijk is.

Ik hou me bezig met alle disciplines binnen het online communicatievak, maar ben het meest ervaren in visuele communicatie en ontwerp, online marketing, analytics en usability. Het belangrijkste kanaal waar ik me mee bezig hou is onze website Nibud.nl.

Het Nibud-verhaal vertellen

Het Nibud heeft een verhaal te vertellen. Dit betekent concrete voorlichting, maar ook laten zien waar het voor sommige groepen misgaat bij de inrichting van onze maatschappij. Het verhaal op de juiste plek en op de beste manier vertellen zodat de doelgroep ermee verder kan. Dat is de uitdaging waar ik me, samen met alle collega’s, dagelijks mee bezighoud.

Daarbij geloof ik in de kracht van beeld en eenvoud. Daarom heb ik me de laatste jaren gespecialiseerd in infographics, factsheets en visualisaties. Hiermee hoop ik de komende tijd de verhalen die we te vertellen hebben nog meer kracht bij te kunnen zetten.

Ik vind het mooi dat we impact kunnen maken voor grote groepen Nederlanders.

Lisa Salomons

Iedereen zou moeten kunnen rondkomen. Ik vind het mooi dat het Nibud hiervoor strijdt en dat we met onze onderzoeken, adviezen en hulpmiddelen impact kunnen maken voor grote groepen Nederlanders.