Direct naar content

Ilse Verweij

Tekstschrijver

Als tekstschrijver bij de afdelingen Opleidingen en Uitgeverij ben ik verantwoordelijk voor de teksten in de producten die we maken, standaard of op maat. Je kunt hierbij denken aan de Nibud Geldkrant in opdracht van een gemeente of aan de jaarlijkse Nibud Agenda die je in onze webwinkel vindt.

Daarnaast help ik bij het schrijven en verbeteren van de (online) cursussen en workshops die we aanbieden, zoals onze Budgetcursus voor Statushouders. Ik vind dat een tekst altijd helder moet zijn, zonder al te veel poespas. Het vertalen van complexe thema’s naar begrijpelijke communicatie voor iedereen vind ik dan ook het allerleukst om te doen. Bij het Nibud ben ik hiervoor aan het juiste adres.

Ik schrijf het liefst teksten waarmee ik mensen help.

Ilse Verweij

Na zo’n tien jaar te hebben gewerkt bij een communicatiebureau met een aantal grote merken in het klantenbestand, realiseerde ik me dat ik het liefst teksten schrijf waarmee ik mensen help. Bij het Nibud doe ik dat, direct en indirect. Ik hoop dat we met heldere communicatie én met de juiste voorlichting, die wat mij betreft al zo vroeg mogelijk begint, zoveel mogelijk financiële problemen bij kwetsbare doelgroepen kunnen voorkomen.

Projecten van Ilse