Direct naar content

Gabriëlla Bettonville

Strategisch adviseur corporate affairs en issuemanagement

Als Strategisch adviseur corporate affairs en issuemanagement ben ik bij het Nibud continu bezig met wat er speelt in de maatschappij op het gebied van huishoudfinanciën en welke rol het Nibud daarbij kan spelen.

Geld raakt ons allemaal en iedereen heeft er een mening over. Maar hoe zorgen we er nou voor dat de kennis, visie en zorgen van het Nibud met de juiste woorden aan de keukentafel en beleidstafel terecht komen. Dat is waar ik me dagelijks mee bezig houd.

Onze maatschappij verandert continu en de kennis van het Nibud over huishoudfinanciën ontwikkelt zich ook.

Gabriëlla Bettonville

Onze maatschappij verandert continu en de kennis van het Nibud over huishoudfinanciën en hoe mensen met geld omgaan ontwikkelt zich steeds. Die twee werelden breng ik samen zodat iedereen in onze samenleving daar zo optimaal mogelijk gebruik van kan maken. En zodat het voor mensen makkelijker wordt om rond te komen.

Meedoen aan het maatschappelijke debat

Als strategisch adviseur ben ik iedere dag bezig met het formuleren van visies, strategieën en standpunten waarmee Nibud mee kan doen aan het maatschappelijke debat. Ik signaleer en adviseer over in- en externe ontwikkelingen die van belang zijn voor de positionering en reputatie van het Nibud. En adviseer en begeleid collega’s bij publieke optredens of doe zelf de woordvoering.

Mijn expertise ligt op het vlak van positionering en reputatie- en issuemanagement. Ik heb een talent voor het analyseren van de situatie en het boven tafel krijgen van de kern van het verhaal. Mijn journalistieke achtergrond, nieuwsgierigheid en doortastendheid helpen bij het op waarde schatten van actuele gebeurtenissen zodat we daar als Nibud zo goed mogelijk op kunnen inspelen.

Ik wil het leven van mensen thuis een beetje beter maken.

Gabriëlla Bettonville

Met mijn werk bij het Nibud hoop ik het leven van mensen thuis een beetje beter te kunnen maken. Als de kennis van het Nibud op de juiste plek terecht, kunnen we iets doen aan de financiële stress die honderdduizenden mensen dagelijks treft. Die stress is verlammend en funest en zou niet hoeven bestaan als we de samenleving beter inrichten en met wat meer begrip en compassie met elkaar omgaan.

Recente persberichten