Direct naar content

Ezra Bos

Hoofd Communicatie

Als Hoofd Communicatie is het mijn doel om alle communicatie van het Nibud zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden. Met welke relevante boodschap komen we op het juiste moment bij de juiste doelgroep? Dat is de vraag waarmee ik mij dagelijks bezig houd. Als deze boodschap dan ook nog duidelijk is, zijn wij helemaal goed bezig. Zo kan communicatie bijdragen aan een Nederland zonder geldproblemen.

In mijn ogen zit de kracht van communicatie in de relevantie ervan. Om te kunnen beoordelen of een boodschap relevant is, moet je scherp zijn op de inhoud van het werk van het Nibud en weten wat er speelt in de buitenwereld. Welke ontwikkelingen zijn er? Waar gaat het mis of juist heel goed? Is iets een incident of zien we een trend? Wat gebeurt er nog meer met de doelgroepen van het Nibud wat van invloed kan zijn op de huishoudportemonnee? En als je dan de antwoorden kent, moet je er als Nibud staan met relevante content. Dit is het speelveld waarin ik mij als een vis in het water voel.

Het werk van het Nibud is belangrijker dan ooit.

Ezra Bos

Het werk van het Nibud is in deze tijd belangrijker dan ooit. Inflatie en de energiecrisis zorgen ervoor dat grote groepen mensen in Nederland in de financiële problemen zijn en komen. Ook groepen die eerder nog nooit in de problemen zijn geweest. Dat dit gebeurt is in mijn ogen nog niet genoeg doorgedrongen in Nederland. Hieraan wil ik graag werken.

Daarnaast wil ik het voortouw nemen om de organisatie van de communicatie binnen het Nibud te optimaliseren en mijn collega’s in staat stellen om hun werk zo goed mogelijk te doen.