Direct naar content

Arjan Vliegenthart

Directeur-bestuurder

‘Grip op geld, geeft grip op je leven.’ Als directeur van het Nibud zet ik me er voor in dat we als organisatie zo goed mogelijk invulling geven aan deze missie. Door mensen op weg te helpen om grip op hun geld te krijgen en te houden, door onze partners te ondersteunen in hun pogingen mensen uit de schulden te helpen en door politiek en maatschappij te adviseren over welk beleid mensen in staat stelt zonder geldzorgen te kunnen leven.

Ik vind het belangrijk dat iedereen in onze samenleving mee kan doen. Geldzorgen staan dat helaas maar al te vaak in de weg. Dat zag ik als wethouder Sociale Zaken in Amsterdam en dat zie ik bij mijn werk voor het Nibud.

Ik hoop bij te dragen aan een Nederland zonder geldzorgen.

Arjan Vliegenthart

Aanhoudende geldzorgen zorgen onder andere voor stress en gezondheidsproblemen en zijn daarmee een sta-in-de-weg voor volwaardig meedoen. Bij het Nibud hoop ik eraan bij te dragen dat we werken aan een Nederland zonder geldzorgen.

Een mens leeft niet voor geld alleen. Gelukkig maar. In mijn vrije tijd mag ik graag sporten en ben ik een trotse trainer van het elftal van één van mijn kinderen. Daarnaast heb ik nog een aantal nevenfuncties die elders op de website vermeld staan.