Direct naar content

Workshop Ik krijg nóóóóit wat!

In de (vernieuwde!) workshop Ik krijg nóóóóit wat! gaan ouders met elkaar in gesprek over de keuzes en vragen die financieel opvoeden met zich meebrengt. Het Nibud geeft tips en handvatten en ouders helpen elkaar door hun ervaringen te delen.

De Nibud-leerdoelen zijn de basis voor de praktische workshop. De workshopleider bespreekt de thema’s aan de hand van vragen en stellingen die bij de verschillende leeftijdsgroepen horen.

De indeling in leeftijden laat het verschil zien in de manier waarop bijvoorbeeld een 7-jarige en een 14-jarige met zakgeld om zouden moeten gaan. Vragen kunnen niet fout worden beantwoord. Het gaat erom dat ouders zich bewust worden van het belang van financiële opvoeding voor een toekomst zonder financiële problemen.

 

Ik krijg nóóóóit wat! is mede mogelijk gemaakt door a.s.r. verzekeringen.

Online cursus

Onlangs is ook de online cursus Ik krijg nóóóóit wat! gelanceerd. Via nibud.nl/iknw-ouders kunnen ouders zelf aan de slag met de financiële opvoeding van hun kind. Hierbij worden de interactieve workshopsessies nagebootst, terwijl ouders vanuit huis en op hun eigen tempo zelf bepalen welke onderwerpen en leeftijdscategorieën zij willen behandelen.

Downloads

Ik krijg nóóóóit wat! – docentenhandleiding
Ik krijg nóóóóit wat! – presentatie
Ik krijg nóóóóit wat! – spelbord
Ik krijg nóóóóit wat! – spelkaarten
Ik krijg nóóóóit wat! – leerdoelenkaart
Ik krijg nóóóóit wat! – flyer train-de-trainer
Ik krijg nóóóóit wat! – flyer workshop ouders
Ik krijg nóóóóit wat – flyer online cursus ouders

Train-de-trainer bijeenkomst bijwonen?

Wil jij ook leren werken met de materialen, zodat je Ik krijg nóóóóit wat! zelf kunt geven aan ouders? Later dit jaar organiseren we weer een train-de-trainer bijeenkomst voor professionals. Laat je gegevens bij ons achter via onderstaand formulier, dan houden we je op de hoogte als er meer over bekend is.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Terugblik: train-de-trainer bijeenkomst

Bekijk het filmpje van de train-de-trainer bijeenkomst in 2018 bij a.s.r. verzekeringen in Utrecht.

Deze content is beschikbaar na het accepteren van de cookies.

Neem contact op

Anne-Mart Kuipers

Hoofd Uitgeverij, Opleidingen en Administratie