Direct naar content

Cursussen, workshops en coaching

Cursussen, workshops en coaching

Het Nibud biedt een breed palet aan cursussen, workshops en coaching. Ons aanbod richt zich op verschillende doelgroepen en is af te nemen door beroepskrachten.

Statushouders, mensen met een licht verstandelijke beperking en werknemers met een flexibel contract: doelgroepen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij hun financiële redzaamheid. Het Nibud helpt hen graag met cursussen, workshops en coaching die we aanpassen naar hun leerbehoeften.

De trainingen en workshops van het Nibud worden verzorgd door ervaren docenten met verschillende specialiteiten. Je kunt optimaal profiteren van hun expertise.

Af te nemen door beroepskrachten

Ons aanbod aan cursussen, workshops en coaching is af te nemen door beroepskrachten en kan specifiek voor jouw organisatie op maat gemaakt worden. Onze ervaren docenten zorgen voor de juiste mix van theorie en praktijk. Dat wat medewerkers leren, kunnen ze meteen in hun werk toepassen. Zo wordt een training nóg effectiever.

Als opdrachtgever kun je zelf data en tijden kiezen, waardoor de training efficiënt en flexibel kan worden georganiseerd.

Ervaringen van onze klanten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ineke Kloose

Opleidingscoördinator