Waardescan Beleggingsverzekeringen

Weet u wat uw beleggingsverzekering u gaat opleveren? Behaalt u uw financiële doel? Met de Waardescan ziet u in drie simpele stappen welke waarde u op de einddatum kunt verwachten.

Inzicht in de waarde

Veel Nederlanders hebben een beleggingsverzekering. Soms zelfs zonder zich daarvan bewust te zijn. Bij een beleggingsverzekering staat het niet vast hoeveel geld u aan het einde van de looptijd uitgekeerd krijgt. Het bedrag hangt af van de waarde van de beleggingen op het moment van uitkering.

Wilt u weten of de waarde van uw beleggingsverzekering nog klopt met uw verwachting? Vul dan de Waardescan Beleggingsverzekeringen in. U krijgt dan direct inzicht in de waardeontwikkeling van uw verzekering.

Voorbereiding

Houd bij het invullen van de Waardescan het meest recente waarde-overzicht van uw beleggingsverzekering bij de hand. Dit ontvangt u ieder jaar van uw verzekeringsmaatschappij.

Wat kunt u doen?

Valt de verwachte eindwaarde van uw beleggingsverzekering tegen? Onderneem dan actie. Uw verzekeraar of adviseur is verplicht u in een hersteladviesgesprek inzicht te bieden in de mogelijkheden die u heeft om uw polis te verbeteren.

7,2

miljoen individuele beleggingsverzekeringen zijn verkocht tussen 1993 en 2012

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Nibud.

Ga verder

Ik wilde graag weten of ik nog op koers lag met mijn beleggingsverzekering. De waardescan gaf mij hier snel antwoord op!”

— Mark Brouwer, Breda

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Nibud.

Ga verder