Nibud Jaarplanner e-mailcoaching

Nibud Jaarplanner e-mailcoachingBlijf het hele jaar financieel fit met de gratis Nibud Jaarplanner e-mailcoaching. Je ontvangt op slimme momenten een mail met informatie, een tool of een reminder voor een financiële keuze. Volg deze tips en je weet dat je doet wat nodig is voor gezonde geldzaken.

Het hele jaar financieel fit

Hoe houd je zo goed mogelijk grip op je geld door het jaar heen? Het Nibud weet uit onderzoek welke acties daarvoor nodig zijn, hoe vaak je die moet plannen én wat daar gedurende het jaar de beste momenten voor zijn. Zo is het slim om:

  • in maart je administratie op te ruimen voor je belastingaangifte
  • wekelijks je afschrijvingen te checken
  • één keer per jaar na te gaan of je alles voor ‘later’ goed hebt geregeld
  • enz.

Al deze vuistregels en kalendermomenten zijn verwerkt in onze Jaarplanner e-mailcoaching. Meld je aan en je krijgt precies op het goede moment een tip, tool of reminder. Dat is gemakkelijk en het geeft rust: volg de mails en je weet dat je niets belangrijks mist.

Hoe werkt het?

  1. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je direct een bevestigingsmail. In dit bericht staan ook al wat handige tips voor als je direct met je geldzaken aan de slag wilt.
  2. Daarna ontvang je de eerstvolgende mail uit de Jaarplanner e-mailcoaching vanzelf in je mailbox.
  3. Je kunt net zo lang geabonneerd blijven als je wilt. Heb je het systeem na een jaar onder de knie? Dan meld je je af (via de afmeldlink die je in elk bericht vindt). Vind je de reminders ook daarna handig? Dan blijf je gewoon abonnee.

Tip: voeg ons mailadres info[apenstaart]nibud.nl toe als vertrouwd adres in je mailprogramma. Zo weet je zeker dat onze berichten niet in een spam-map terecht komen.

Doe mee en je bent het hele jaar financieel fit!

Handig om reminders per mail te krijgen. Zo weet ik zeker dat ik de belangrijkste acties voor mijn geldzaken op tijd doe!”

— Deirdre van der Veen, Heerhugowaard