Geldplan ZZP

Vergroot de kans op succes met het geldplan ZZP

Bent of wordt u ZZP’er, dan vragen geldzaken extra aandacht. Met geldplan ZZP heeft u een stappenplan waarmee u systematisch en doelgericht uw geldzaken in beeld kunt brengen.

Daarmee ziet u welke risico´s er zijn, hoe u uw kans op succes kunt vergroten en die op financiële problemen juist kunt verkleinen.

Voor wie is dit geldplan?

Geldplan ZZP is geschikt voor iedereen die als ZZP’er werkt, of die dat wil gaan doen.

U kunt gratis en anoniem gebruik maken van het geldplan ZZP. Beantwoord in 5 – 10 minuten vragen over uw situatie, en er verschijnt een persoonlijk actieplan. Een actieplan met heel concrete stappen, die het gemakkelijk maken om de stappen ook echt uit te voeren.

Hoe werkt het geldplan ZZP?

Het geldplan ZZP is eenvoudig in te vullen. Waar nodig staat een toelichting. In het geldplan ZZP beantwoordt u vragen over uw onderneming, leefsituatie, administratie, inkomenssituatie en reserves. Op basis daarvan u welke financiële risico’s hij loopt en welke acties u kan ondernemen. Zo voorkomt u problemen en vergroot u uw kans op succes.

Meer weten over zelfstandig ondernemen? 

Startpunt Geldzaken

Samen met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de stichting van financiële planners FFP heeft het Nibud Startpunt Geldzaken ingericht. Zo is de kennis gebundeld op het gebied van budgetteren & besparen, huis & hypotheek, sparen & beleggen en ten aanzien van pensioen & financiële planning.