Geldplan Werkloosheid

Breng uw inkomsten en uitgaven na werkloosheid in balans met het geldplan Werkloosheid

Om geldproblemen te voorkomen helpt het om overzicht te krijgen van uw huidige situatie en die van uw financiële situatie na werkloosheid. Het geldplan Werkloosheid geeft u dat overzicht. Ook biedt het inzicht in hoe u inkomsten kunt vergroten en op uitgaven kunt besparen.

Voor wie is dit geldplan bedoeld?

Geldplan Werkloosheid is geschikt voor mensen die werkloos dreigen te worden, of al werkloos zijn.

U kunt anoniem gebruik maken van het geldplan Werkloosheid. Beantwoord in 5 – 10 minuten vragen over uw situatie, en er verschijnt een persoonlijk actieplan. Een actieplan met heel concrete stappen, die het gemakkelijk maken om de stappen ook echt uit te voeren.

Hoe werkt het geldplan Werkloosheid?

Het geldplan Werkloosheid is makkelijk in te vullen. Waar nodig staat een toelichting. In het geldplan Werkloosheid beantwoordt u – anoniem – enkele vragen over uw persoonlijke situatie. Op basis daarvan ziet u wat u huidige inkomsten en uitgaven zijn, en wat uw inkomsten en uitgaven na werkloosheid zijn. En vindt u aanwijzingen om uw inkomsten en uitgaven – opnieuw – in balans te krijgen.

Startpunt Geldzaken

Het geldplan Werkloosheid is het elfde geldplan van Startpunt Geldzaken. Samen met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de stichting van financiële planners FFP heeft het Nibud Startpunt Geldzaken ingericht. Zo is de kennis gebundeld op het gebied van budgetteren & besparen, huis & hypotheek, sparen & beleggen en ten aanzien van pensioen & financiële planning.