Geldplan Scheiden

Breng uw inkomsten en uitgaven na scheiding in balans met het geldplan Scheiden

Uit elkaar gaan is een risicofactor voor financiële problemen. Om die te voorkomen helpt het om overzicht te krijgen van uw huidige situatie en die van uw financiële situatie na scheiding.

Het geldplan Scheiden geeft u dat overzicht. Ook biedt het inzicht in hoe u inkomsten kunt vergroten en op uitgaven kunt besparen.

Voor wie is dit geldplan bedoeld?

Geldplan Scheiden is geschikt voor huishoudens die overwegen uit elkaar te gaan of al gescheiden zijn. Het is niet geschikt voor huishoudens die bestaan uit samengestelde gezinnen.

U kunt gratis en anoniem gebruik maken van het geldplan Scheiden. Beantwoord in 5 – 10 minuten vragen over uw situatie, en er verschijnt een persoonlijk actieplan. Een actieplan met heel concrete stappen, die het gemakkelijk maken om de stappen ook echt uit te voeren.

Hoe werkt het geldplan Scheiden?

Het geldplan Scheiden is eenvoudig in te vullen. Waar nodig staat een toelichting. In het geldplan Scheiden beantwoordt u – anoniem – enkele vragen over uw persoonlijke situatie. Op basis daarvan ziet u wat u huidige inkomsten en uitgaven zijn, en wat uw inkomsten en uitgaven na scheiding zijn.

Meer weten over scheiden?

Startpunt Geldzaken

Samen met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de stichting van financiële planners FFP heeft het Nibud Startpunt Geldzaken ingericht. Zo is de kennis gebundeld op het gebied van budgetteren & besparen, huis & hypotheek, sparen & beleggen en ten aanzien van pensioen & financiële planning.