Gratis e-mailcoachingsprogramma’s

Het Nibud heeft verschillende gratis e-mailcoachingprogramma’s die u helpen om financieel fit te worden en te blijven. U ontvangt reguliere mails en leert zo stap voor stap de vaardigheden die nodig zijn voor gezond omgaan met geld. Bekijk hieronder ons aanbod.

Nibud-vuistregels e-mailcoaching

Nibud vuistregelsHet Nibud heeft vier vuistregels opgesteld die duidelijk maken hoe u financiële problemen kunt voorkomen. De vuistregels luiden: Check, Plan, Spaar, Bewaar. Bij elke vuistregel horen acties. Met de e-mailcoaching leert u hoe u het werkt en hoe u de acties tot routine maakt. Er zijn twee e-mailcoachingsprogramma’s om de vuistregels te leren.

Vuistregels Check, Plan, Spaar

Maak in twaalf weken de vuistregels Check, Plan, Spaar tot routine. Wekelijkse mails en sms’jes geven geheugensteuntjes (heb ik deze week mijn saldo al gecheckt?), praktische uitleg (een jaarplanning, hoe begin je daar eigenlijk mee?) en tips om slim overzicht te houden over uw geldzaken.

Vuistregel Bewaar

In acht weken leert u een financiële administratie opzetten (kiest u voor papier of voor digitaal of iets er tussenin?) en deze te onderhouden. Wekelijkse mails geven een stappenplan en tips en trucs (hoe lang moet je bepaalde documenten eigenlijk bewaren?). De e-mailcoaching is helemaal gratis.

Nibud Jaarplanner e-mailcoaching

Jaarplanner e-mailcoachinngMet dit programma blijft u door het jaar heen financieel fit. U krijgt in tweewekelijkse mails tips, tools en reminders voor uw geldzaken. De vuistregels komen erin terug, in combinatie met slimme momenten in het jaar dat aandacht voor financiën nodig is. De e-mailcoaching is gratis.

Uw privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die u ons verstrekt bij aanmelding. Ze worden alleen gebruikt voor de dienst waarvoor u zich heeft aangemeld. U kunt zich te allen tijde weer afmelden via de link onderaan elke mail die u van ons ontvangt. Meer over ons privacybeleid.