E-mailcoaching Bewaar

Nibud vuistregel BewaarMet de gratis e-mailcoaching Bewaar schep je in acht weken orde in je financiële administratie.

Wekelijkse mails geven je informatie, geheugensteuntjes, praktische uitleg en tips. Volg ook tegelijk hoe Nibud-collega Gea Schonewille de stappen doorloopt en haar administratie op orde brengt.

De e-mailcoaching voor alleenstaanden is anders dan voor partners. Daarom vragen we in het aanmeldformulier of u alleen woont of met uw partner samen.

Doe mee!

Bonus voor de early birds:  Als u zich vóór zondag 22 april aanmeldt voor de e-mailcoaching, krijgt u extra ondersteuning via de speciale Facebook-groep Bewaar. U kunt vragen stellen aan andere deelnemers en – tijdens een spreekuur – aan de Nibud-coaches!

Pilot: coaching via WhatsApp

Ontvangt u de coaching liever op uw smartphone via WhatsApp? Dat kan! Het Nibud doet een pilot met deze vorm van coaching. Dat betekent dus ook dat misschien nog niet alles vlekkeloos verloopt. Maar daar leren wij weer van!

Let op:

  • De coaching via WhatsApp is alleen beschikbaar voor alleenstaanden.
  • In deze pilot is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers.

Meedoen? Stuur snel een appje naar het Nibud op 030 – 702 39 99. U kunt dit nummer niét bellen, het is uitsluitend bedoeld voor communicatie via WhatsApp.

De vier vuistregels

  1. Nibud vuistregelsCheck wekelijks uw saldo en uitgaven
  2. Plan jaarlijks uw inkomsten en uitgaven
  3. Spaar maandelijks 10 procent van uw inkomen
  4. Bewaar uw administratie geordend

Uit Nibud-onderzoek blijkt keer op keer dat wie inzicht heeft in zijn inkomsten en uitgaven, planmatig met geld omgaat en spaargeld heeft, een kleinere kans heeft om in financiële problemen te komen. Deze vuistregels dragen dus écht bij aan financiële gezondheid!

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Nibud.

Ga verder