Bloggers reviewen Nibud-agenda 2019

Nieuwsbericht | 10 december 2018

Het aantal Nederlandse bloggers dat schrijft over budgetteren, (be)sparen en persoonlijke financiën groeit. Sommigen zijn accountant of journalist en bloggen vanuit hun achtergrond over financiën, anderen vinden het vanuit persoonlijke interesse leuk om te schrijven over geldzaken. Een aantal financiële bloggers besluit de Nibud-agenda te beoordelen en schrijven een review in blog-vorm.

‘Op reis door je persoonlijke financiën’

Blogger Adine van lekkerlevenmetminder.nl vindt onze agenda een combinatie van een agenda en kasboek tegelijk. ‘Het leuke aan deze agenda vind ik dat hij je als het ware meeneemt op een reis door je persoonlijke financiën. Je maakt niet alleen een jaarplanning, maar krijgt ook elke maand – en zelfs elke dag – weer een trigger om er iets mee te doen. Want je financiële zaken op orde krijgen draait niet alleen om iets bedenken, het gaat juist om de uitvoering’, aldus haar oordeel.

‘De uitleg die je overal in de agenda vindt is heel toegankelijk en zeker niet alleen voor mensen die al heel veel bezig zijn met personal finance. Het is eigenlijk een hele laagdrempelige manier om, zoals de agenda al zegt, grip te krijgen op je tijd en geld’. Je leest de volledige review van de Nibud-agenda op lekkerlevenmetminder.nl.

‘Slimme ondersteuning bij besparen’

Ook bespaarblogger Gierige Gerda van het gelijknamige blog schreef een artikel over de Nibud-agenda. ‘Elke maand wordt er een onderwerp aangesneden waar je wellicht meer grip op zou mogen krijgen, je moet jezelf een cijfer geven over hoe goed je omgaat met dingen als inkomsten, geldstress en vakantiegeld. Je zult dus niet alleen leren, maar misschien ook wel geconfronteerd worden met jezelf’, aldus Gierige Gerda.

‘Ik denk dat ik hem zelf actief ga gebruiken. Nu ik ben gaan samenwonen is mijn financiële situatie ook heel erg veranderd en ik denk dat een goed inzicht in deze situatie geen overbodige luxe zal zijn’, zo eindigt haar review van de Nibud-agenda 2019.

‘Je wordt herinnerd aan je geldafspraken’ en win een Nibud-agenda!

Blogger Nicole schrijft in haar review op blog thebudgetlife.nl: ‘Een leuk extraatje is de budgettip die elke week onder aan de pagina in de agenda wordt gegeven. Ook wordt er soms een vraag gesteld: ‘Hoe gaat het met de afspraak die je met jezelf hebt gemaakt op pagina…’? Zo word je continu herinnerd aan en gewezen op de geldafspraken die je met jezelf maakt.’ Op haar Instagram-pagina maak je bovendien kans om zelf een Nibud-agenda te winnen!

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

★ WINACTIE! ★ Als blogger op The Budget Life lijk mijn financiën misschien altijd op orde te hebben, maar een aantal weken geleden werd ik onaangenaam verrast met een brief van de Belastingdienst. 😮 Daaruit bleek dat mijn omzetbelastingaangifte van een aantal jaar geleden niet klopte, met een fikse boete als gevolg. En tja, eerlijk is eerlijk: ik geef mijn geld liever uit aan iets anders. 😉 📔De Nibud-agenda voor 2019 gaat mij hopelijk helpen om mijn financiële administratie op orde te houden en nóg beter grip te krijgen op mijn inkomsten en uitgaven. ➡ Kun jij ook wel wat hulp gebruiken met het structureren van je inkomsten en uitgaven? Ik mag een Nibud-agenda verloten onder mijn volgers. Volg @nicolevanroekel en laat een reactie achter dat je meedoet! Meedoen kan t/m zondag 16 december. ✎ Een uitgebreide review over deze agenda vind je in mijn nieuwste blog (link in bio). #winactie #nibud #giveaway #winnen #win   Een bericht gedeeld door Nicole van Roekel (@nicolevanroekel) op

‘Geld maakt niet gelukkig? Nee, maar het geeft wel rust!’

Ook blogger Anne-Margriet van momamour.nl is enthousiast over de Nibud-agenda: ‘Onlangs schreef ik over het feit dat ik niet zo van de voornemens ben. En dat ik liever concrete plannen maak, die duidelijk en ook meetbaar zijn. Dus wat heb ik gedaan? Ik heb mezelf bij me lurven gepakt en ben op zoek gegaan naar een goed boekje. Via de site van het Nibud, kwam ik op dit kasboek. Simpel, duidelijk en heel overzichtelijk. Ik bedacht me niet en heb deze meteen besteld’.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Nibud.

Ga verder

Je wordt herinnerd aan de geldafspraken die je met jezelf maakt.”

— Nicole, blogger thebudgetlife.nl

De Nibud-agenda neemt je mee op reis door je persoonlijke financiën.”

— Adine, blogger lekkerlevenmetminder.nl

De Nibud-agenda is een slimme ondersteuning bij besparen.”

— Minke, blogger gierigegerda.nl

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Nibud.

Ga verder

Anderen actueel

15 oktober 2019

Nibud-agenda fans aan het woord

lees meer ›Nieuwsbericht
29 april 2019

Nibud-agenda 2020: Deel jouw ervaringen én tips

lees meer ›Blog