Michiel Bakker

Michiel Bakker

Contact met Michiel

Functie: IT architect
Telefoon: 030 - 23 91 350

Als IT-architect bij het Nibud ontwikkel en onderhoud ik Nibud-software voor professionals en voor de rekentools op onze websites. Daarnaast lever ik componenten aan onder andere softwareleveranciers waarmee ze onze rekenmodellen in hun eigen software kunnen integreren.

Modellen en regels vertalen naar software

In het kenniscentrum van het Nibud worden rekenmodellen ontwikkeld voor bijvoorbeeld het uitgavenpatroon van een huishouden of voor de gewenste financiële buffer. Daarnaast zijn voor de advisering fiscale regels van belang en bijvoorbeeld normen voor de hoogte van alimentatie.

Deze modellen en rekenregels worden in software-vorm gegoten, waarna ze gebruikt kunnen worden in het Rekenprogramma (software voor professionals), rekentools (bijvoorbeeld de BufferBerekenaar en de Pensioenschijf-van-vijf).

Daarnaast leveren we deze rekenmodellen aan andere bedrijven en organisaties. Zo zijn er diverse bedrijven die software voor financieel adviseurs leveren, die ons rekenmodel voor uitgavenpatronen hebben geïntegreerd in hun software.

Michiel Bakker

Contact met Michiel

Functie: IT architect
Telefoon: 030 - 23 91 350