a a a

Volg het Nibud

Er zijn veel manieren om op de hoogte te blijven van nieuws, ontwikkelingen, tips, en discussies bij het Nibud. Kies de manier die bij u past.

E-mail nieuwsbrieven

U kunt zich aanmelden voor onze gratis maandelijkse e-mail nieuwsbrieven. Er zijn nieuwsbrieven voor consumenten en professionals.

E-mail abonnement 'Actueel & Inspirerend'

Abonneert u zich op onze rubriek Actueel & inspirerend, dan ontvangt u telkens als er een nieuw bericht geplaatst is, een alert in uw e-mailbox.

RSS-feed

Nibud RSS-feedAls u een automatische melding wilt van nieuwe berichten op nibud.nl, dan kan dat ook met behulp van RSS (Really Simple Syndication). Via een rss-feed wordt u via uw e-mailprogramma of rss-lezer geïnformeerd zodra er een nieuw bericht verschijnt. Er zijn 2 rss-feeds beschikbaar:

Bekijk de RSS-feed in uw browser

Of kopiëer en plak de onderstaande link in uw RSS-lezer
http://www.nibud.nl/index.php?id=42&type=334&feed_id=68&no_cache=1

 

Volg het Nibud op Twitter

Volg het Nibud op TwitterVolg het Nibud op Twitter en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste nieuws- en persberichten en de nieuwste bijdragen aan de Nibudrubriek Actueel & inspirerend.

Nibud-groep op LinkedIn

Nibud op LinkedInOok als u bent aangesloten bij LinkedIn, kunt u het Nibud volgen. Word lid van de Nibud-groep en u blijft op de hoogte van nieuws en discussies bij het Nibud.

Tips en nieuws op Facebook

Nibud op FacebookHeeft u een account op Facebook? Meld u dan aan bij het Nibud en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de huishoudportemonnee.

Nibud-kanaal op YouTube

Nibud op YouTubeBekijk alle filmpjes van het Nibud direct bij elkaar in het Nibud kanaal op YouTube. Dit videomateriaal mag vrij worden gebruikt worden voor educatieve en voorlichtingsdoeleinden. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

 

Privacy

Het Nibud respecteert uw privacy en gaat zeer zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Zie voor meer informatie de privacyverklaring van het Nibud.

Nibud-webwinkel

Nibud-webwinkel

Diverse boeken, software en producten: handig én leuk!

Neem 'n kijkje!

Actueel & Inspirerend

Actueel & Inspirerend

De medewerkers van het Nibud bieden een kijkje in de keuken.

Naar de berichten