a a a

Nieuwsberichten van het Nibud

Krant

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van het Nibud. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

Jaar van verschijnen:

Nieuwe training: Loonbeslag in de praktijk

04 juli 2013 nieuwsbericht

Speciaal voor medewerkers die te maken hebben met de afhandeling van loonbeslagen heeft het Nibud in samenwerking met GGN Academy de training 'Loonbeslag in de praktijk' ontwikkeld. Deze training geeft u inzicht in de materie van het loonbeslag en geeft u handvatten om met de medewerker op wier salaris beslag is gelegd, een verkennend gesprek te voeren zodat er een begin kan worden gemaakt met het vinden van een oplossing voor de financiële problemen.

Nibud-agenda 2014: dagelijkse bezuinigingshulp én agenda in één

02 juli 2013 persbericht

2014 lijkt weer een jaar te worden waarin iedereen moet bezuinigen. Het einde van de crisis is nog niet in zicht, het kabinet beraadt zich op extra bezuinigingsvoorstellen en de vooruitzichten op de arbeidsmarkt blijven somber. Voor de meesten van ons zal het niet eenvoudig zijn om weer een stapje terug te doen. Het Nibud heeft nog nooit zoveel mensen gezien die met hun geldzaken bezig zijn. 70% van de Nederlandse huishoudens heeft het afgelopen jaar al bezuinigd en de helft van hen heeft het gevoel dat ze niet meer kunnen bezuinigen dan ze nu al doen. Speciaal voor al diegenen die nu grip op hun financiën willen en/of moeten krijgen, heeft het Nibud een speciale agenda gemaakt. De Nibud-agenda 2014 is een agenda, een geldplanner en een financiële informatiebron ineen. Bomvol slimme geldtips en bezuinigingstrucjes waarmee de gebruiker controle over zijn financiën krijgt.

Gemeente Ede implementeert Berekenuwrecht Plus

02 juli 2013 nieuwsbericht

"Ik vind het fijn want ik kan nu thuis alles rustig aanvragen. Je hoeft nu niet meer langs te komen bij de gemeente. Dat scheelt veel tijd". Dat zegt mevrouw Ismahan Abukar over 'Bereken uw recht'. Met dit programma vraagt u vanaf nu vanuit huis gemeentelijke inkomensregelingen aan. Snel, eenvoudig en digitaal. Ede is de tweede gemeente van Nederland en de eerste 100.000+ gemeente die op deze manier werkt.

Nieuw lid Nibud Bestuur: Roald van der Linde

27 juni 2013 nieuwsbericht

Toegetreden tot het bestuur van het Nibud is VVD-Tweede Kamerlid Roald van der Linde. Van der Linde heeft bedrijfskunde, economie en rechten gestudeerd. Voordat hij Kamerlid werd heeft hij verschillende financiële functies gehad, onder andere voor het ministerie van Financiën. Met al deze kennis is Roald van der Linde van grote toegevoegde waarde voor het Nibud.

Oproep Nibud aan samenwoners: doe de geldzaken écht samen

20 juni 2013 nieuwsbericht

Bij maar liefst 65% van de samenwoners wordt de financiële administratie door één van beide partners alleen gedaan. Dit blijkt uit een onderzoek dat het Nibud in opdracht van ABN AMRO heeft gehouden onder samenwoners.

Artikel 46 tot 50 van 314

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >

Contact

Bel: 030 - 23 91 350 (9 - 13 uur)


Nibud nieuwsbrief Altijd op de hoogte met de Nibud-nieuwsbrief!