a a a

Nieuwsberichten van het Nibud

Krant

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van het Nibud. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

Jaar van verschijnen:

Geldkrant Den Haag feestelijk gepresenteerd

06 maart 2014 nieuwsbericht

Tijdens de beurs Den Haag Helpt is op 1 maart jl. het eerste exemplaar van een speciale Haagse Geldkrant feestelijk gepresenteerd door wethouder Rabin Baldewsingh. Op zaterdag 8 maart zal de krant in alle Haagse huishoudens op de mat vallen.

Roald van der Linde treedt af als bestuurder Nibud

06 maart 2014 nieuwsbericht

Roald van der Linde heeft per 4 maart 2014 zijn bestuursfunctie bij het Nibud neergelegd. Van der Linde is Tweede Kamerlid voor de VVD en sinds kort woordvoerder wonen. Hij vindt dat niet te verenigen met een functie bij het Nibud, dat betrokken is bij de berekening van hypotheeknormen.

Nibud roept bezitter beleggingsverzekering op alternatieven te onderzoeken

28 februari 2014 persbericht

Desinteresse, wantrouwen en onwetendheid zijn volgens het Nibud de belangrijkste redenen waarom de meeste bezitters van een beleggingsverzekering geen adviesgesprek aangaan en/of niet proberen de beleggingsverzekering te veranderen. Dit blijkt uit het Nibud-rapport 'De consument en zijn beleggingsverzekering' naar de redenen waarom de bezitter van een beleggingsverzekering al dan niet reageert op oproepen van verzekeraars, banken en adviseurs om contact met hen op te nemen.

Minimumvoorbeeldbegrotingen voor Bonaire

17 februari 2014 nieuwsbericht

Het Nibud heeft in opdracht van het Openbaar Lichaam Bonaire het proces begeleid om te komen tot minimumvoorbeeldbegrotingen voor Bonaire.

Nibud: Ouders geven massaal zakgeld, maar zijn op zoek naar onafhankelijk advies hierover

11 februari 2014 persbericht

Zakgeld, kleedgeld, sparen en het inschatten van risico's. Onderwerpen die voor ouders reden zijn om op zoek te gaan naar onafhankelijk advies bij het Nibud. Ouders geven massaal zakgeld en kleedgeld, maar zijn op zoek naar handvatten om financiële opvoeding vorm te geven. Zo is de Nibud-zakgeldpagina afgelopen jaar 275.000 keer bekeken. Uit verschillende Nibud-onderzoeken blijkt dat ouders geen afspraken maken over hoe zakgeld besteed moet worden of wie bijvoorbeeld de schade betaalt als een mobieltje kapot gaat of kwijtraakt.

Artikel 31 tot 35 van 266

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >

Contact

Bel: 030 - 23 91 350 (9 - 13 uur)


Nibud nieuwsbrief Altijd op de hoogte met de Nibud-nieuwsbrief!