a a a

Kop uit het zand...

14 april 2013

Author: Denise Land & Annemarie Reintjes,
Regel 't

44% van de vrouwen vindt geldzaken lastig, tegenover 36% van de mannen, blijkt uit het Nibud-onderzoek. Vrouwen voelen zich vaak onzeker als het om hun financiën gaat. Daardoor zijn zij geneigd om het uit te stellen of hun kop in het zand te steken. Tegelijkertijd maken zij zich wel zorgen om geld. Voor nu, maar ook voor de toekomst.

Regel 't

Denise Land (Financial Life Planner) en Annemarie Reintjes (Gedragstrainer) geven voor deze vrouwen de training Regel 't.

"Ik heb weinig zelfvertrouwen met betrekking tot mijn financiële zaken en ben geneigd om het voor mij uit te schuiven. Ik vind het best eng maar denk dat ik door de training een grote stap kan maken. Dan weet ik eindelijk wat het allemaal inhoudt. Ik zie het ook als hét moment om het echt te gaan doen" schreef een deelneemster.

Bewust kiezen

Deze financiële gedragstraining is speciaal voor vrouwen die behoefte hebben aan financiële kennis. Én inzicht in hun eigen gedrag willen krijgen, zodat zij zich op financieel gebied zekerder kunnen voelen.

Denise en Annemarie: "We maken vrouwen bewust van de financiële consequenties van de keuzes die ze maken in hun leven. Vrouwen maken andere keuzes dan mannen. Het is prettig dat iedereen vrij is om te kiezen wat hij of zij wil. Het is echter wel belangrijk om je bewust te zijn wat de financiële consequenties zijn van die keuzes."

Zelfvertrouwen

Vrouwen blijken uitstekend in staat om hun financiën te regelen. Opgelucht halen zij adem, als blijkt dat de financiële kennis die Denise Land tijdens de training overbrengt heel goed te begrijpen valt. Gedurende de dag wordt er gewerkt aan het formuleren van subdoelen en doelen en gaat iedereen met een concreet financieel plan van aanpak naar huis.

Gesterkt door het inzicht in hun eigen kwaliteiten, valkuilen, overtuigingen en belemmeringen, voelen zij zich prima in staat om er écht mee aan de slag te gaan!

Contact

Bel: 030 - 23 91 350 (9 - 13 uur)


Nibud nieuwsbrief Altijd op de hoogte met de Nibud-nieuwsbrief!