a a a

Prijzengids voor de bijzondere bijstand

18 augustus 2009

Wat kost een wasmachine ongeveer? En hoeveel is een gemiddeld huishouden kwijt aan de ziektekostenverzekering? De antwoorden op deze en andere budgetvragen vindt u in de Nibud Prijzengids voor de bijzondere bijstand. De nieuwe, uitgebreide editie 2009-2010 is leverbaar vanaf september. Bestellen kan nu al!

Richtbedragen voor toekennen bijzondere bijstand

De Prijzengids bevat aankoopbedragen van onder andere kleding, voeding, woninginrichting en duurzame consumptiegoederen. De Prijzengids voor de bijzondere bijstand is vooral bedoeld voor medewerkers van sociale diensten die aanvragen voor bijzondere bijstand behandelen. Daarnaast is de gids geschikt voor medewerkers van GGD’s die gemeenten adviseren over vergoedingen in verband met ziekte en/of handicap. 

Uitgebreid

In de editie 2009-2010 van Prijzengids voor de bijzondere bijstand vindt u twee nieuwe hoofdstukken: over de kosten van dieetvoeding en over inkomensondersteunende maatregelen die gemeenten via de bijzondere bijstand kunnen financieren.

Abonnement: altijd actueel

De Prijzengids is ook digitaal leverbaar (bijvoorbeeld voor op het intranet). De Prijzengids is los te bestellen, maar u kunt ook kiezen voor een abonnement. U ontvangt dan automatisch jaarlijks de nieuwste versies zodat u altijd over de meest recente gegevens beschikt.

Meer informatie en bestellen

Contact

Bel: 030 - 23 91 350 (9 - 13 uur)


Nibud nieuwsbrief Altijd op de hoogte met de Nibud-nieuwsbrief!