a a a

Gezocht: de ultieme Geldtip!

27 januari 2010

In 2009 bestond het Nibud 30 jaar. Tijdens het jubileumjaar is er geld ingezameld om binnen het onderwijs extra aandacht te besteden aan financiële educatie. Zo organiseert het Nibud een prijsvraag voor middelbare scholieren waarin zij hun ultieme geldtip op een creatieve manier verbeelden. Daarmee maken ze kans op een spaarpot met een mooi geldbedrag.

Kies een vorm

Het Nibud daagt middelbare scholieren uit hun ultieme Geldtip op creatieve wijze vorm te geven. De tip kan bijvoorbeeld worden ingestuurd als filmpje, rap, strip, poster, bordspel, computerspelletje, tijdschrift, foto, noem maar op! Deelnemers kunnen iets alleen insturen, met z’n tweeën of met een groep.

Hoofdprijs: een goed gevulde spaarpot

Jongeren tussen de 12 en 18 kunnen hun Geldtip insturen vóór 17 april 2010. De beste inzendingen komen op Nibudjong.nl en in het Vaklokaal Geld van de Digitale School. De hoofdprijs is een spaarpot met €300,-. Daarnaast zijn er nog vijf spaarpotten met €30,-.  De winnaar wordt op 1 juni 2010 bekend gemaakt.

Kent u scholieren, docenten of bent u zelf werkzaam als leerkracht in het middelbaar onderwijs? Ook uw klas kan met deze prijsvraag aan de slag. Vertel het voort: we hopen op een groot aantal inzendingen!

Meer weten?

Zie voor de voorwaarden en meer meer informatie het Youtube filmpje hieronder en kijk op Nibudjong.nl/prijsvraag.

Vragen? Mail dan naar prijsvraag(at)nibud.nl.

Contact

Bel: 030 - 23 91 350 (9 - 13 uur)


Nibud nieuwsbrief Altijd op de hoogte met de Nibud-nieuwsbrief!