a a a

Abonneer je gratis

Webblog subscription

Blijf op de hoogte van nieuwe berichten via e-mail

Reacties

hengelaar
donderdag, 28-08-14 00:08
Onze zoon is nu 12. 3.50 Euro is zeker voldoende.
a van deurzen
zondag, 17-08-14 13:43
Ik zit exact in de zelfde situatie als Hen Willemse.
Ik zit eveneens bij SNS/Reaal.Ik heb de aanvraag nog niet gedaan; maar mede gezien bovenstaande gevallen ,zie ik de bui al hangen. Ik wil graag weten hoe de zaak van Willemsen is afgelopen en hoe ik het best kan handelen. Adri van Deurzen
J. van der Wiel
donderdag, 31-07-14 15:54
Ook mijn partner en ik kwamen volgens onze inkomens voor de volledige huurverhoging in aanmerking. Nu zijn wij 61 en 59 jaar oud dus een huis kopen (zgn. doorstroming) is er niet bij. Dat had zowiezo al niet gekund want door grote financiele problemen na ontslag hebben wij een zeer negatieve BKR registratie.
Omdat wij deze problemen nog steeds aan het oplossen zijn (ook met loonbeslag) blijft er niet veel over van ons geweldige inkomen. Geen enkele bank wil herfinancieren zodat wij meer financiele ruimte zouden krijgen. De huurverhoging zorgt in ons geval voor nog meer ellende ook al kunnen we het volgens hen die het weten betalen.
Tinus Smit
woensdag, 30-07-14 20:42
ik moet eur 150 gaan betalen aan advieskosten. Mijn lijfrente regeling komt vrij en ik heb besloten om dat gedurende 5 jaar maandelijks als extra aanvulling op mijn pensioen te laten uitbetalen. Ik heb dat geheel correct en met hulp van een deskundig familielid diirgegeven. Dus ik zou niet weten waarom ik nu toch die 150 euro moet betalen. Heb nu een brief gestuurd met de vraag om mij exact te vertellen wat de inhoud van deze "dienstverlening" is. Weet iemand wat ik nog meer kan doen. Wat "adviseert het Nibud?
Marion Weijers
dinsdag, 22-07-14 16:00
Ik ben het met u eens, dat loonbeslag voorkomen moet worden. Naast het leed van de werknemer, de extra juridische kosten, brengt het ook veel extra administratief werk bij de werkgever met zich mee. Dat is ook de reden geweest voor het Nibud om deze training te ontwikkelen. Met de juridische expertise van de deurwaarder, en Pauline Mulder als Nibud trainer, ligt de focus op preventie, het voorkomen van schulden.

Een bericht toevoegen in het gastenboek


  1. Uw e-mailadres blijft onzichtbaar
  2. Voer hier het woord in zoals getoond in de afbeelding. Dit is om spam tegen te gaan.
    CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan
    Als U het woord niet kunt lezen, klik hier.

Contact

Bel: 030 - 23 91 350 (9 - 13 uur)


Nibud nieuwsbrief Altijd op de hoogte met de Nibud-nieuwsbrief!

Nieuws

Al vijf grote organisaties omarmen Startpunt Geldzaken

08-08-2014

Enthousiaste reacties op initiatief van Nibud, VEH, VEB en FPSB NL

Altijd en overal inzicht in je geld

03-08-2014

Nibud vraagt banken te blijven meewerken

Nibud: kind krijgt vijf euro voor rapport van ouders

04-07-2014

Nibud-onderzoek naar geldgeefgedrag van ouders

meer nieuws