a a a

Nieuwsberichten van het Nibud

Krant

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van het Nibud. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

Jaar van verschijnen:

Nibud vindt wetsvoorstel pensioencommunicatie goede eerste stap

17 januari 2014 nieuwsbericht

Het wetsvoorstel pensioencommunicatie is een goede eerste stap in de richting van heldere communicatie over pensioenen. Dit schrijft het Nibud in zijn consultatiereactie aan de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Expertmeeting van Adviseren naar Motiveren

10 januari 2014 nieuwsbericht

Sinds deze zomer is de tweede druk van het boek: 'Van adviseren naar Motiveren' op de markt. En wederom is het boek een groot succes. Als uitgever zijn wij er trots op dat we het werkveld zo hebben geïnspireerd met Motiverende Gespreksvoering. Om het succes te vieren willen we de lezers van het boek uitnodigen voor een persoonlijke, feestelijke en inspirerende expertmeeting Motiverende Gespreksvoering in de financiële hulpverlening

Gezond en lekker eten hoeft niet duur te zijn

03 januari 2014 persbericht

Sinds het begin van de economische crisis gaan veel Nederlanders zuiniger om met eten. Ze geven minder uit aan eten buitenshuis en besparen vaker op de dagelijkse boodschappen. Maar kun je dan nog wel gezond én lekker eten? En hoe doe je dat? Het kookboek 'Lekker voor weinig' van het Voedingscentrum en het Nibud bewijst dat gezond én lekker eten niet duur hoeft te zijn.

Nibud berekent gevolgen kostendelersnorm

16 december 2013 nieuwsbericht

De Tweede Kamer praat vandaag over het plan om per 1 juli in de WWB, AOW, ANW, IOAW en IOAZ een kostdelersnorm in te voeren. Met deze kostdelersnorm wordt op een andere manier dan nu rekening gehouden met de manier waarop mensen die een gezamenlijk huishouden voeren de bestaanskosten kunnen delen.

Kansvoormijnkind.nl ondersteunt uitvoering intensivering armoedebeleid

13 december 2013 nieuwsbericht

In januari 2014 lanceren Stimulansz en het Nibud met steun van het ministerie van SZW de website kansvoormijnkind.nl. Via deze website krijgen arme gezinnen informatie over geldzaken en minimaregelingen.

 

Artikel 36 tot 40 van 263

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >

Contact

Bel: 030 - 23 91 350 (9 - 13 uur)


Nibud nieuwsbrief Altijd op de hoogte met de Nibud-nieuwsbrief!